В Києві ісламознавці обговорять сприйняття Ісламу в Європі

1
Будівля Інституту Філософії ім. С. Г. Сковороди
29.10.2014
Оцініть статтю: 
(167 оцінки)
oleg
Зображення користувача oleg.

Інститут філософії ім. Г. С. Сковороди НАН України спільно з Духовним управлінням мусульман України “Умма”, Всеукраїнської асоціацією громадської організації “Альраід”, Української асоціації релігієзнавців, а також Українським центром ісламознавчих досліджень запрошують ісламознавців прийняти участь у Міжнародній конференції на тему “Міфи та реалії сприйняття Ісламу в Європі”.

Науково-практична конференція відбудеться 19 листопада 2014 в конференц-залі Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України (Київ, вул. Трьохсвятительська 4, 4-й поверх) о 10:00, реєстрація учасників почнеться о 9:30.


В рамках конференції планується висвітлити та розглянути питання сучасних тенденцій розвитку Ісламу а Європі та Україні, діяльність ісламських інституцій в Україні в контексті національної безпеки, актуальні проблеми ісламознавства в Україні, а також буде порушена тема міфів та реалій сприйняття Ісламу в Європі.


Медіа-партнери заходу: ІО Аль-Джазіра, ІО “УкрІнформ” і тримовний ресурс “Іслам в Україні”.


За всіма виникаючими питаннями звертатися до організатора конференції за телефоном (044) 490-99-00 (секретар Джанна Казарян) з 10:00 до 17:00, пн-пт, а також за електронною адресою ukrcid@gmail.com

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.