Відомий ісламофоб збирається знімати фільм про Коран

У лідера Меджлісу з`явився ще один заступник
Відомий ісламофоб збирається знімати фільм про Коран
29.11.2007
Оцініть статтю: 
(196 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

Член парламенту Нідерландів, голова крайньої правої «Партії за свободу» Герт Вілдерс працює над створенням антиісламського фільму, що критикує Коран, незважаючи на заперечення уряду.

Про намір зняти фільм, який «повинен показати, що Коран є фашистською книгою», Вілдерс раніше заявляв у голландській пресі. «Я сподіваюся, що цей фільм відкриє людям очі на те, що Коран треба заборонити, як це було з «Майн Кампф», - сказав Вілдерс в інтерв'ю місцевим ЗМІ. Він також сказав, що «якщо мусульмани ображені його проектом, це викликає жаль». «Але це не моя проблема», - додав відомий ісламофоб.

Плани депутата викликали глибоку стурбованість уряду країни. За словами представника голландського МЗС Барта Рійса, міністр закордонних справ Нідерландів Максим Ферхахен уже висловив Вілдерсу свої побоювання, передає агентство The New Times з посиланням на AFP.

«Довідавшись про намір Вілдерса зняти антиісламський фільм, міністр зустрівся з ним і спробував відговорити його від цієї витівки», - сповістив Рійс, не повідомивши реакцію Вілдерса на ці застереження.

За матеріалами ІсламНьюз

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.