В Алжирі відкриють Центр лікування Кораном

В Алжирі відкриють Центр лікування Кораном
30.04.2010
Оцініть статтю: 
(295 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

Влада алжирської провінції Релізан на північному заході країни прийняла рішення про будівництво експериментального центру лікування Кораном.

За словами ідеолога проекту, видного фахівця в галузі психіатрії Мухаммада Хаміка, клініка відкриє нову сторінку в історії медицини, оскільки під одним дахом у тісній взаємодії будуть працювати лікарі, що використовують традиційні та нетрадиційні методи лікування, - досвідчені медики різних спеціалізацій, психологи та психіатри, а також фахівці, що використовують для лікування Коран.

За словами представника адміністрації провінції Релізан Ельхаджа Бельхамра, будівництво центру лікування Кораном стало необхідним, оскільки в останні роки в Алжирі набагато виросла кількість пацієнтів, розчарованих у традиційній медицині і які звертаються за допомогою до лікарів та екстрасенсів, що часто обманюють своїх клієнтів, працюють без ліцензій і відповідної освіти.

«У новій п'ятиповерховій клініці будуть представлені досвідчені дипломовані медики усіх напрямків, у тому числі психологи і психіатри. Кожен пацієнт буде зобов'язаний пройти повне медичне обстеження, перш ніж потрапить до рук нетрадиційних лікарів», - підкреслив Бельхамр в бесіді з кореспондентом газети «Аш-Шурук аль-Йоум», повідомляє «Іслам.ру» з посиланням на РІА «Новини».

Він додав, що тільки ті пацієнти, які не будуть мати потреби в серйозній медичній допомозі, будуть допущені до нетрадиційних методів лікування. «Мова, в першу чергу, йде про надзвичайно популярні останнім часом в Алжирі зняття порчі і вигнанні джинів», - пояснює чиновник.

Очікується, що клініка буде працювати і як науково-дослідний центр з вивчення нетрадиційних методів лікування (пророчої медицини), і як міжнародний дискусійний клуб прихильників і супротивників подібного методу терапії.

За матеріалами «Іслам.ру»

Посилання на тему:

Сунна Пророка - панацея від усіх бід: ООН бореться зі СНІДом за допомогою обрізання

Ранковий намаз знижує ризик серцево-судинних захворювань

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.