Мер Донецька нагородив організацію "Аль-Амаль" за активну участь у розвитку українського суспільства в регіоні

Мер Донецька нагородив організацію "Аль-Амаль" за активну участь у розвитку українського суспільства в регіоні
18.01.2008
Оцініть статтю: 
(212 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

Мер Донецька Олександр Лук’янченко вручив голові громадської організації "Аль-Амаль" докторові Юсуфу Хамарще і представникові ВАГО "Альраід" докторові Хамзі Іссі пам'ятну грамоту подяки за активну участь у розвитку донецького суспільства і доброчинність.

"Ми дякуємо організації "Аль-Амаль" за активну співпрацю і пророблену ними роботу, стосовно інтересів міста Донецька і потреб його жителів. Нехай організація не зупиняється на досягнутому, а развивається і долає нові перешкоди. Адже в Донецьку живуть представники більше ста національностей, кожна має свою культуру і традиції. Ми, у свою чергу, повинні враховувати інтереси кожної, щоб забезпечити нормальне існування кожної з них" - відзначив у своєму вступному слові мер.

У свою чергу голова "Аль-Амаль" доктор Юсуф Хамарще запевнив, що діяльність організації спрямована на благо українського суспільства і плани важко було б виконати без тісного співробітництва з місцевою владою. Наприкінці свого слова голова "Аль-Амаль" від імені всієї організації подарував Донецькій міській адміністрації символічну емблему.

За матеріалами Арраід.орг

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.