На конференції в Донецьку мусульманки отримали поради про те, як справлятися з викликами сучасності

На конференції в Донецьку мусульманки отримали поради про те, як справлятися з викликами сучасності
14.12.2011
Оцініть статтю: 
(108 оцінки)
nourdeen
Зображення користувача nourdeen.

10 грудня в Ісламському культурному центрі Донецька відбулася конференція «Мусульманки і сучасність», учасниці якої обговорили гострі проблеми, що хвилюють кожну мусульманку в наш час, повідомляє arraid.org.

Перелік тем, винесених на обговорення, склали питання використання сучасних технологій, які відкривають перед людиною безліч спокус, проблеми виховання дітей, а також питання збереження віри в світі стрімко мінливих цінностей.

Одна з доповідачів конференції, менеджер зі зв'язків з громадськістю Всеукраїнської асоціації громадських організацій "Альраїд" Ольга Фриндак, підкреслила важливість використання технічного прогресу в благих цілях, для творення та розвитку.

Перегляд телевізора, телефонні розмови, комп'ютерні ігри, Інтернет та соціальні мережі, як зазначила Ольга Фриндак, приховують небезпеку того, що людина, що страждає неорганізованістю, може залишити без уваги і виконання навіть найважливіші справи.

Учасникам конференції нагадали також про те, що корінні зміни торкнулися і системи цінностей людини, тому важливо бути пильними і зберігати свою віру, честь, гідність та ідентичність в умовах, коли в суспільстві дозволеним і доступним стало занадто багато.

За матеріалами arraid.org

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.