Могильов готовий надати підтримку кримськотатарському народові і не проти "хіджабу"

Могильов готовий надати підтримку кримськотатарському народові і не проти "хіджабу"
19.12.2011
Оцініть статтю: 
(214 оцінки)
nourdeen
Зображення користувача nourdeen.

Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов готовий підтримати проведення Міжнародного форуму з прав кримських татар, якщо це принесе додаткові фінанси на півострів. Про це він заявив під час брифінгу після засідання Радміну.

"Якщо це принесе фінанси, я згоден. Я буду відстоювати максимальні суми грошей для Криму, тому що, в будь-якому випадку гроші спрямовуються на розвиток, у тому числі інфраструктури Криму, і це дуже потрібно і корисно ", - розповів глава Радміну.

Зокрема, озвучуючи свою позицію з приводу цього заходу, прем'єр сказав: "Якщо цей форум принесе фінанси в Крим, я за нього. Принесе фінанси - це не слова "ля-ля" про те, що все погано ".

При цьому він додав, що додаткові кошти могли б сприяти розвитку економіки та інфраструктури півострова: "Фінанси до Криму - це створення робочих місць, створення якихось нових об'єктів".

Як раніше повідомляло КІА, за інформацією керівництва меджлісу, Міжнародний форум з питання відновлення прав кримскотатарсткого народу має пройти в 2012 році.

Так само Могильов зазначив, що не має нічого проти хіджабу ( жіночого головного вбрання мусульманської жінки), у тому числі в офіційних органах влади. «Я дрес-код нікому нав'язувати не буду. Кожна людина має право на свої релігійні погляди. Я глибоко переконаний, що на паспорт фотографуватися потрібно з обличчям відкритим, а решта питань - право кожного », - зазначив Анатоій Могильов.

Нагадаємо, що 10 грудня близько двох тисяч кримських татар провели в Сімферополі мітинг, на якому зажадали від властей України і Криму провести Міжнародний форум з питання відновлення прав кримськотатарського народу, забезпечення його безпеки і гарантій розвитку в Україні.

За матеріалами business-politika.net

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.