Юні мусульманки пояснили, які вони, їх цінності

1
Українські мусульманки задалися метою задовольнити цікавість своїх співгромадян, запрошуючи всіх охочих на «розмову по душах»
15.04.2013
Оцініть статтю: 
(130 оцінки)
eugen
Зображення користувача eugen.

У Київському ісламському культурному центрі молоді мусульманки організували круглий стіл під загальним девізом «Наші цінності». Основною темою стали відповіді на запитання людей, що цікавляться справжнім станом мусульманки в суспільстві.

Українські мусульманки задалися метою задовольнити цікавість своїх співгромадян, запрошуючи всіх охочих, незалежно від їх поглядів, переконань і віросповідання на «розмову по душах». Питання зовнішнього вигляду мусульманки турбує якщо не кожного, то хоча б не залишає байдужим всіх тих, хто зустрічає її.


Кожна з дівчат поділилася досвідом того, як вона вперше з'явилася в суспільстві з покритою головою, як реагували оточуючі. Крім того, юні мусульманки довели, що не дивлячись на їх вік, в їх сім'ях вони є повноправними членами і до їхньої думки прислухаються батьки. Крім того під час круглого столу мусульманки торкнулися багатьох питань щодо відносин з батьками.


Подібні заходи стають відмінним досвідом для молодих мусульман у громадській діяльності, і звичайно, є цінним кроком у налагодженні взаєморозуміння між мусульманами та іншими членами українського суспільства.


Джерело: arraid.org

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.