Презентація книги про Пророка Мухаммада у науковій бібліотеці Донецька

1
В ході презентації було подано короткі біографічні відомості про автора книги Аділя Салахі
1
Даною презентацією зацікавилися, в першу чергу, викладачі міських ВНЗ і вчителі
1
1
19.04.2013
Оцініть статтю: 
(279 оцінки)
eugen
Зображення користувача eugen.

18 квітня 2013 в лекційному залі Донецької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Н. К. Крупської представники ВАГО «Альраїд» і ДУМУ «Умма» презентували книгу «Мухаммад людина і пророк» Аділя Салахі.

Як повідомляється на сайті Іслам у Донбасі, в ході презентації було подано короткі біографічні відомості про автора книги, і крім того, присутні мали можливість ознайомитися з діяльністю ВАГО «Альраїд».


У другій частині заходу була презентована сама книга «Мухаммад - людина і пророк». Виступаючий Оверко Віталій (Алі) доповнив презентацію книги своїми особистими враженнями і переживаннями, а також цитатами відомих людей про посланника Аллага. Зокрема, у своїх роботах про пророка Мухаммада (мир йому) писали Бернард Шоу, Йоганн Вольфганг Гете, Карл Маркс, Лев Толстой, Махатма Ганді, Отто Бісмарк, Володимир Соловйов (російський філософ), Майкл Харт (американський історик , математик, письменник).


Крім звичайних відвідувачів бібліотеки, даною презентацією зацікавилися, в першу чергу, викладачі ВНЗ і вчителі. Захід зібрав 80 осіб, які, як повідомляють організатори, позитивно і з цікавістю сприйняли розказане.


У Фонд бібліотеки було передано декілька комплектів книг, виданих ВАГО «Альраїд», в тому числі і книга «Мухаммад людина і пророк».

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.