В Сімферополі сплюндрували мечеть

24.01.2009
Оцініть статтю: 
(368 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

Черговий акт вандалізму над мусульманським культовим об'єктом був скоєний невідомими в Сімферополі ввечері 21 січня. Вандали намалювали за допомогою аерозольного балончика з фарбою фашистську свастику на табличці з назвою мечеті «Баттал Челебі», що розташована по вулиці Червонопрапорна, 86.

Про це QHA повідомив голова релігійної мусульманської громади «Баттал Челебі» і член кримськотатарської громадської організації «Намус» Тимур Челебієв.

«Ми хочемо поставити запитання: чому наша держава не звертає уваги на подібні дії? Адже саме це (бездіяльність, - ред.) і стає причиною їхнього продовження. До цього часу не піймані злочинці, що скоїли акти вандалізму на мусульманських кладовищах у Софіївці, а також у селах Сейітлер та Чистеньке», - заявив голова громади «Баттал Челебі».

«Сьогодні ми знову звернемося в міліцію із заявою по даній справі. Крім того, ми з організацією «Намус» вирішили направити голові Служби безпеки України телеграму, у якій запитаємо, коли припиняться подібні злочини і будуть знайдені вандали, що вчинили їх», - додав Тимур Челебіев.

За матеріалами QHA

Посилання на тему:

Міліція затримала підозрюваного у здійсненні акту вандалізму на мусульманському цвинтарі у Нижньогірському

Місце будівництва мечеті постраждало від нападу варварів

В Криму вандали зруйнували мусульманський цвинтар

Федерація єврейських спільнот України висловила співчуття мусульманам Криму

Меджліс вимагає відновити зруйнований вандалами цвинтар і закликає до взаємоповаги

Акт вандалізму на мусульманському кладовищі вчинили козаки?

Правоохоронці затримали члена козачої громади «Соболь» за підозрою у причетності до вандалізму на мусульманському цвинтарі

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.