Новий посол Республіки Індонезія приймає гостей

1
Поза всяким сумнівом, це свято містить у собі багато нерелігійних звичаїв, що спонукають людей відмовитися від істинних цінностей любові і альтруїзму, зводячи свято до ступеня, що граничить з моральним занепадом.
Новий посол Республіки Індонезія приймає гостей
1
08.04.2009
Оцініть статтю: 
(337 оцінки)
Теги: 
oksana
Зображення користувача oksana.

7 квітня, Київ. - Представники ВАГО «Альраід» та Ісламського культурного центру з дружнім візитом відвідали посольство Республіки Індонезія.

В приміщенні посольства гостей зустрічала пані Нінінг Сунінгсіх Рохадіат, яка недавно отримала акредитацію надзвичайного і повноважного посла Республіки Індонезія в Україні.

Делегацію «Альраіду» очолював голова асоціації Ісмаіл Кади. Зустріч пройшла у теплій і дружній атмосфері, у дусі ісламської традиції гостинності і налагодження зв'язків між мусульманами різних національностей.

Ісмаіл Кади ознайомив пані Нінінг Сунінгсіх Рохадіат з діяльністю асоціації та реалізованими нею культурними, просвітительськими і благодійними проектами на благо мусульман України, чим заслужив похвальні відгуки посла і побажання подальшого процвітання «Альраіду». Посол висловила бажання найближчим часом неодмінно відвідати Ісламський культурний центр, щоб наочно ознайомитися з діяльністю асоціації.

У свою чергу, шейх Імад Абу аль-Руб, імам Ісламського культурного центру, привітав нового посла і побажав успіхів у підтримці дипломатичних відносин між Україною та Індонезією на благо ісламської умми. Шейх Імад розповів про важливість донесення до українського суспільства помірного Ісламу без перекручувань і стереотипів. Адже Пророк Мухаммад (мир йому і благословення) був посланий для всіх людей, тому Іслам по праву можна вважати милістю для світів.

Посол повністю підтримала сказане шейхом Імадом, підкресливши важливість діалогу між мусульманами і представниками інших релігій, у результаті якого більше людей довідаються про те, що Іслам - це релігія миру.

Особливо теплим було спілкування посла з головою жіночої мусульманської організації «Мар’ям» Ольгою Фриндак. Мусульманки відразу знайшли спільну мову, адже відомо, що узи сестринства дуже розвинуті між віруючими. Пані Нінінг Сунінгсіх Рохадіат було цікаво дізнатися, як і чим живуть українські мусульманки та їхні родини.

Посол приємно здивувалася, довідавшись про активну діяльність мусульманок в Україні. Пані Нінінг Сунінгсіх Рохадіат відзначила, наскільки важливо надавати мусульманським жінкам можливість здобувати освіту і реалізовувати свої здібності: у майбутньому це зіграє ключову роль у зміцненні і вихованні високоморального мусульманського суспільства.

Індонезійський посол поцікавилася планами жіночої мусульманської організації «Мар’ям» на майбутнє, зокрема майбутніми заходами, додавши, що хотіла б скоріше прийняти у них участь і ближче познайомитися з українськими мусульманками.

За матеріалами Arraid.org

Посилання на тему:

Віктор Ющенко прийняв вірчі грамоти Посла Республіки Індонезія в Україні

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.