В УНІАН відбулася прес-конференція «Інвестиційний потенціал України для країн арабського світу»

1
Народний депутат України Костянтин Бондарев та генеральний директор UDC Holding Леонід Богданов
11.08.2009
Оцініть статтю: 
(135 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

04 серпня в інформаційному агентстві УНІАН відбулася прес-конференція «Інвестиційний потенціал України для країн арабського світу: сучасний стан та перспективи, досвід українських компаній». У конференції взяли участь народний депутат України, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань податкової і митної політики Костянтин Бондарев, генеральний директор UDC Holding Леонід Богданов та представники українських компаній.

Сучасний бізнес має адаптуватися до умов глобальної економічної кризи. Для цього необхідний вихід на нові ринки, а також зміни стратегії та правил інвестування.

Регіон Перської затоки залишається сьогодні одним із лідерів інвестування. Щорічний обсяг інвестицій країн Близького Сходу в економіку інших держав сягає сотень мільярдів доларів.

Україна має величезний потенціал для залучення інвестицій із країн Близького Сходу. Найцікавіші для арабських інвесторів агропромислова, видобувна, будівельна і телекомунікаційна галузі, а також проекти, пов'язані з водою і відновлюваними енергоресурсами.

Вже більше року компанія UDC Holding налагоджує співпрацю з арабським світом, бере активну участь у конференціях і форумах, присвячених питанням ісламського фінансування, співпрацює з міжнародними фахівцями в області ісламських інвестицій, а також проводить процедуру підтвердження відповідності нормам Шаріату всіх проектів холдингу.

У травні цього року з ініціативи народного депутата України, заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань податкової і митної політики Костянтина Анатолійовича Бондарева у Кувейті (м. Ель-Кувейт) був проведений Бізнес Форум «Україна - 2009 - вдалий час для інвестицій», офіційним організатором якого виступила компанія UDC Holding.

У заході взяли участь Емір Кувейту, його високість Шейх Аль Сабах, Міністр фінансів і Міністр нафти Кувейту, Міністр економіки України, заступник Міністра аграрної політики та інші представники уряду; депутати Верховної ради України; представники бізнесу України і Кувейту. У результаті проведення Форуму ряду українських компаній вдалося досягти попередніх домовленостей щодо співпраці.

З метою заповнення інформаційного вакууму, що спостерігається у відносинах України й Арабського світу, за підтримкою Верховної Ради України компанія UDC Holding створить Інтернет-Ресурс, що надасть можливість налагодження ділових контактів між українськими бізнесменами та арабськими інвесторами, і буде сприяти створенню комунікаційної платформи між Україною і державами Близького Сходу.

У рамках україно-арабської співпраці компанія UDC Holding виступить офіційним організатором Другої щорічної конференції «Інвестиційні перспективи в Україні», що відбудеться 14-16 жовтня у м. Київ. Формат заходу передбачає лекції, презентації українських проектів для арабських інвесторів, дискусії і зустрічі «один-на-один». У конференції візьмуть участь представники уряду, українські підприємці та арабські інвестори.

За матеріалами unidevelop.com

Посилання на тему:

Ірак побачив в Україні партнера у сфері енергетики та будівництва

Лівія хоче вирощувати хліб на території України

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.