Іран запросив молодіжну збірну України на чемпіонат світу з волейболу сидячи

Іран запросив молодіжну збірну України на чемпіонат світу з волейболу сидячи
21.10.2009
Оцініть статтю: 
(107 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

Вперше за ініціативою Ісламської республіки Іран, молодіжна збірна України офіційно запрошена для участі у ІІІ-му чемпіонаті світу серед юніорів з волейболу сидячи. Чемпіонат проходитиме з 2 по 8 листопада 2009 року у місті Машхад (Іран).

Як повідомляє invak.info, сам факт запрошення на офіційний турнір такого рівня для нашої збірної є унікальним, до того ж іранська сторона значно зменшила суму витрат для української команди.

Це запрошення дає можливість юним спортсменам із захворюваннями опорно-рухового апарату боротися за призове місце даного чемпіонату світу, тим самим піднімаючи авторитет нашої держави у світі і допомагаючи нашим спортсменам самоствердитися як особистісно, так і морально.

На превеликий жаль керівництва Київського обласного центру «Інваспорт» і самих спортсменів, коштів для участі у чемпіонаті світу цього року не передбачено.

«Для здійснення участі нашої команди у чемпіонаті потрібно 112 тис. гривень, 62 тис. з яких завдяки чуйності наших громадян уже зібрано. На сьогодні потрібно знайти ще 50 тис. гривень», - цитує слова директора Київського обласного центру «Інваспорт» Олександра Каурайнена invak.info.

Найбільшою проблемою для юних спортсменів з обмеженими можливостями є відсутність часу, тому що з 19.10.2009 року необхідно підтвердити участь команди у чемпіонаті, зайнятися оформленням віз і придбанням квитків, а для цього потрібно мати всю суму.

У зв'язку з цим, керівництво Київського обласного центру «Інваспорт» звертається по допомогу до всіх добрих людей, хто може зрозуміти «наскільки важлива ця поїздка для спортсменів, які незважаючи на фізичні проблеми можуть гідно представляти нашу країну на змаганнях такого рівня».

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ НАДАННЯ ДОПОМОГИ:

Київський обласний центр «Інваспорт»

КОД : 22935079

МФО : 821018

Р/Р : 35420002000360

Банк ГУ ДКУ в Київській області

Директор Київського обласного центру «Інваспорт» Каурайнен О.І., тел.: 8 066 825 71 14.

За матеріалами invak.info

Посилання на тему:

Незрячі жителі Чечні зможуть вивчати Коран

Всесвітній ісламський благодійний фонд планує побудувати в Чечні центр реабілітації дітей-інвалідів

В Казані надрукувані перші книги по ісламу для незрячих

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.