ДУМК і «Тезис» починають видання серії книг для дітей з вивчення Ісламу

1
«Думаю, книга буде цікава не лише малятам, а й їхнім батькам - адже, на жаль, далеко не всі з них знайомі з основами Ісламу», - відзначив Муфтій Криму.
20.10.2009
Оцініть статтю: 
(360 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

Духовне управління мусульман Криму і видавничий дім «Тезис» починають видання серії книг для дітей з вивчення Ісламу на кримськотатарській мові.

Як відзначив QHA духовний лідер мусульман Криму Хаджі Емірали Аблаєв, першочергове завдання Духовного управління мусульман Криму - поширення і популяризація ісламського вчення, виховання дітей у дусі мусульманських традицій і навчання їх Ісламу. У зв'язку з цим, ДУМК спільно з видавничим домом «Тезис» започаткували видання серії дитячих книг із вивчення Ісламу на кримськотатарській мові.

«Думаю, книга буде цікава не лише малятам, а й їхнім батькам - адже, на жаль, далеко не всі з них знайомі з основами Ісламу», - відзначив Муфтій.

За інформацією директора ВД «Тезис» Едіє Муслімової, у жовтні поточного року вийшла перша книга даної серії «Балаларгъа діній більгілер» Муршіде Уйсал. Перше видання книги здійснене видавництвом «Уйсал яйиневі» турецькою мовою, кримськотатарське видання книги підготовлене ВД «Тезис».

Книга, що вийшла тиражем 5000 екземплярів, розповсюджуватиметься ВД «Тезис» за доступною ціною, що дозволить придбати її навідть родинам з невеликим статком, а видавництву продовжити випуск серії мусульманської літератури для дітей кримськотатарською мовою.

За матеріалами QHA

Посилання на тему:

У Сімферополі відбулася презентація книги Е. Муратової «Іслам у сучасному Криму: індикатори і проблеми процесу відродження»

Побачила світ книга «Основи ісламських знань» кримськотатарською мовою

Побачив світ «Словник релігійних термінів, пов'язаних з мусульманським віровченням»

Відбулася презентація книг з Ісламу для дітей кримсько-татарською мовою

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.