Думай про інших, як звик думати про себе

1
Гості не лише звернулися до ув'язнених зі словами привітання, а й, користуючись нагодою, вручили кожному комплект необхідних речей.
1
Книга, матеріали для якої автор збирав понад 10 років, - результат багаторічних зустрічей і бесід з християнами на різноманітні теми.
1
1
20.11.2010
Оцініть статтю: 
(439 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

У дні великого свята Курбан-байрам представники Всеукраїнської асоціації громадських організацій «Альраїд» і Духовного управління мусульман України «Умма» відвідали мусульман, що знаходяться в Житомирській виправній колонії № 4.

Під час візиту імам і хатиб Ісламського громадського культурного центру шейх Імад Абу Аль-Рубб і муфтій ДУМУ «Умма» Саїд Ісмагілов сердечно привітали позбавлених волі з ісламським святом. Для цього в стінах колонії була організована заздалегідь запланована зустріч з релігійними діячами.

Гості не лише звернулися до ув'язнених зі словами привітання, а й, користуючись нагодою, вручили кожному комплект необхідних речей.

За словами начальства колонії, вони вітають візити релігійних і громадських організацій та сприяють частому проведенню подібних зустрічей.

Звертаючись до присутніх, муфтій Саїд Ісмагілов спробував вселити в серця ув'язнених віру і надію на майбутнє, в тому числі підкресливши, що будь-яка людина може помилятися, а гріхи відрізняються за своєю тяжкістю.

«Вчинивши гріх, людина повинна покаятися і сподіватися на прощення від Всевишнього», - сказав він.

У свою чергу шейх Імад навів приклад з життя пророка Юсефа (нехай буде задоволений ним Аллах).

«Через неправдиві показання пророк опинився у в'язниці, але навіть в тяжких умовах він залишався благородною людиною, допомагаючи ближнім», - висловив заключне повчання імам.

За матеріалами arraid.org

Посилання на тему:

Ув'язнених Сімферопольської виправної колонії № 102 порадували на Курбан-байрам

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.