Культурно-просвітницький жіночий семінар в Ірпіні

Та, яка качає колиску правою рукою, лівою качає увесь світ
Та, яка качає колиску правою рукою, лівою качає увесь світ
11.05.2009
Оцініть статтю: 
(458 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

«У своєму милосерді, любові і співчутті у стосунках один з одним віруючі схожі на єдиний організм: коли одну із його частин вражає хвороба, весь організм відгукується на це безсонням і лихоманкою».

З 30 квітня по 5 травня в м. Ірпені Київської області пройшов культосвітній жіночий семінар «Аллах піднімає по ступенях тих із вас, хто увірував, і тих, кому даровано знання…», організований жіночим комітетом Всеукраїнської асоціації громадських організацій «Альраід» для сестер, що прийняли Іслам.

Близько 50 мусульманок з різних міст України зібралися в маленькій ісламській «державі», відсторонившись на п'ять днів від мирської суєти і домашніх турбот. Організатори переслідували кілька цілей: зблизити мусульманок з різних регіонів, зміцнити їхню віру, сестринські стосунки, підвищити рівень ісламських знань, підготувавши їх до справи заклику.

Програма була настільки насиченою, що ледве вистачало часу на спілкування і сон: учасниці встигали вивчати Коран, слухати лекції, дивитися пізнавальні фільми та займатися спортом.

Інформаційний відділ ВАГО «Альраід»

Посилання на тему:

IX жіноча конференція в Криму

Історія Палестини як частина історії ісламу» - лекція для жінок м. Києва

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.