«Ніхто з мусульман не брав участь у терактах у Пакистані»

1
"Ізраїль терорист - Європа спільник". Плакат з таким написом несли мітингуючі під час масової демонстрації проти вторгнення Ізраїлю в сектор Газа, 10 січня у Франції.
1
Номан Челебі-Джихан
1
«Жоден мусульманин не має відношення до терактів на території Пакистану», - сказав Хассан, обвинувативши в інцидентах американські приватні фірми, такі як Blackwater.
1
1
1
17.12.2009
Оцініть статтю: 
(176 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

Виступаючи за зміни у пакистанському суспільстві, керівництво «Джамаат-е-Ісламі» (Jamaat-e-Islami, JI) одностайно звинуватило агентства США в хаосі й анархії, що панують у Пакистані.

«США хочуть контролювати пакистанську ядерну зброю, і тероризм не більше ніж привід для досягнення цієї мети», - заявив голова JI Мунавар Хассан під час мітингу партії, що відбувся у минулу неділю.

У заході брали участь люди різного віку, у тому числі жінки й діти. Вони несли прапори і гасла на підтримку маніфесту партії та з критикою на адресу США й антиісламських сил, повідомляє «Іслам для всіх» з посиланням на muslimnews.co.uk.

Лідер партії також заявив, що Америка хоче змусити Пакистан погодитися з її вирішенням проблеми Кашміру, у той час як американські союзники домагаються проголошення Пакистану терористично небезпечною державою.

«Жоден мусульманин не має відношення до терактів на території Пакистану», - сказав Хассан, звинувативши в інцидентах американські приватні фірми, такі як Blackwater.

Голова «Джамаат-е-Ісламі» зажадав від керівника генштабу армії Ашфака Первез Кияні звіту про воєнну операцію військ за останні десять місяців.

«Терористам вдалося захопити головний штаб і протримати його 24 години, чому ми повинні вірити в успіх операції армії», у результаті якої без даху на головою залишилося більше п'яти мільйонів чоловік, запитав він.

Він зажадав від уряду негайного припинення операції і початку переговорів.

Лідер партії також заявив, що війна з тероризмом спрямована винятково проти мусульман, а значить це війна з ісламом.

За матеріалами «Іслам для всіх»

Посилання на тему:

Новини

Мусульмани і християни Пакистану збережуть міжконфесійний мир

Учасники акції насильства проти християн у Пакистані підривають імідж Ісламу, - генсек ОІК

Генсек ОІК назвав убивць Бхутто «ворогами Ісламу»

Статті

Коранічне тлумачення питань миру, ненасильства і міжнародної безпеки

Ознаки псевдоісламського екстремізму

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.