У Лондоні відбудеться другий Міжнародний Європейський Форум Халялю

1
Відповідаючи на зростаючі потреби галузі, в Лондоні відбудеться друге засідання форуму.
06.10.2010
Оцініть статтю: 
(90 оцінки)
Теги: 
oksana
Зображення користувача oksana.

10-11 листопада у британській столиці відбудеться другий Міжнародний Європейський Форум Халялю-2010. Темою з'їзду стане забезпечення загальнодоступності халяльних товарів і послуг.

Всесвітній Форум Халялю (WHF), який було засновано п'ять років тому в Малайзії як перший подібний захід у рамках індустрії халялю, традиційно відвідують керівники вищої ланки, високопоставлені посадові особи та зацікавлені учасники галузі з різних країн світу.

У зв'язку з неухильним зростанням європейського ринку халялю, в листопаді 2009 року в Гаазі пройшов перший на території Європи з'їзд WHF.

У цьому році, відповідаючи на зростаючі потреби галузі, в Лондоні відбудеться друге засідання форуму, пише «Іслам для всіх» з посиланням на worldhalalforum.org.

В умовах сьогоднішньої нестабільної економічної ситуації галузь халялю має потенціал для відкриття нових ринкових можливостей.

Високий ринковий ресурс галузі пояснюється як недостатнім задоволенням потреб європейського споживача халялю, так і стійким попитом на халяльну продукцію в країнах Перської затоки і в азіатському регіоні.

Зростаюче значення халялю для Європи

Минулий рік відзначений бурхливою діяльністю в галузі розвитку халяльного сектора на території Великобританії і Європи.

Французька мережа ресторанів швидкого харчування Quick, а також британське представництво американської мережі фастфуду KFC зробили серйозні спроби щодо поширення халяльної продукції серед своїх клієнтів.

Асортимент халялю був розширений у багатьох мережах супермаркетів.

Виникла перспектива розгляду законопроектів про халяль у Європарламенті.

Все це говорить про те, що значення халялю для Європи збільшується.

У зв'язку з цим особливої гостроти набувають проблеми забезпечення якості та стандартизації товарів халяльної індустрії.

Крім того, виникнення в різних країнах агентств, які займаються акредитацією та моніторингом організацій, що видають сертифікати відповідності на халяльну продукцію, вказує на те, що галузь готова до виходу на новий рівень розвитку з більш високим рівнем структуризації та звітності.

Крім того, учасники форуму WHF розглянуть тенденції розвитку іноземних ринків халялю у зв'язку з прогнозованим зростанням галузі на території Європи.

За матеріалами «Іслам для всіх»

Посилання на тему:

В індустрії халялю величезні перспективи

У Європі відкриється перший промисловий парк халялю

Всесвітній форум виробників халяльної продукції пройшов у Гаазі

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.