Охолоджена яловичина халяль доступна в торговій мережі «АШАН»

Охолоджена яловичина халяль доступна в торговій мережі «АШАН»
15.04.2013
Оцініть статтю: 
(163 оцінки)
editor
Зображення користувача editor.

М’ясо тварин, забитих відповідно до норм шаріату, стало більш доступним: відсьогодні воно надходить у продаж у торговельну мережу «АШАН». Шукайте охолоджену яловичину у вакуумній упаковці з маркуванням «халяль» на м’ясних полицях найближчого гіпермаркету.

Охолоджена яловичина «халяль» у пакунках 1,5 і 2 кг буде доступною не лише у Києві («АШАН Петрівка», «АШАН Радуйжний»,«АШАН Кільцева», «АШАН Біличі», а також «АШАН» на проспекті Червонозоряний, 113), але й у регіонах України («АШАН Донской»,«АШАН Кривий Ріг», «АШАН Запоріжжя»,«АШАН Львів Сокільники»).

Нагадаємо, що з 19 березня 2013 року яловичина «халяль» виробництва ПАТ «Козятинський м’ясокомбінат» з’явилася у мережі гіпермаркетів МЕТRО, адміністрація яких навіть виділила для неї окремі холодильники. «Козятинський м’ясокомбінат», найбільший в Україні виробник яловичини, ініціював випуск м’яса відповідно до норм шаріату з метою залучення мусульман України до лав своїх покупців і забезпечення доступності халяльної яловичини для споживачів.

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.