У Сімферополі завершилися літні курси вивчення канонів Ісламу

1
Слухачами курсів стали 37 чоловік віком від 5-ти до 69-ти років
19.08.2009
Оцініть статтю: 
(157 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

У мечеті Сейт-Сеттар (м. Сімферополь) завершилися двомісячні курси з вивчення історії Ісламу і священної книги мусульман - Корану.

Як повідомляє інформагентство QHA, у процесі навчання 37 чоловік, від 5-ти до 69-ти років, вивчали арабський алфавіт, канони Ісламу, Коран і його значення. Також, учні пізнали основи поклоніння Аллаху і мусульманської моральності.

Як відзначила викладач релігійних знань Зеніфе Оздоєва, учні не лише отримали можливість провести весело і корисно канікули у процесі захоплюючої програми навчання, а й відкрили для себе, у чому полягає сенс життя згідно вчення Пророка Мухаммеда.

«Життя - це випробування і тому необхідно вивчати Іслам і контролювати свої вчинки відповідно до приписань Аллаха», - відзначила З. Оздоєва.

В останній день роботи курсу кожен учень зміг продемонструвати отримані знання взявши участь у вікторині знання хадисів.

За підсумками вікторини троє учасників посіли перші місця - Ельвіс Ільясов, Ервін Ільясов, Еміне Баірова, друге місце зайняла Еміне Абдішева і третє - Аліє Ісмаілова. Кожен переможець одержав грошову винагороду. Всі слухачі курсу отримали у подарунок по екземпляру священного Корану.

Програма навчання здійснюється за підтримкою Управління у справах релігії Турецької Республіки «Діянет» в особі координатора Управління у Криму Еміна Патана.

За матеріалами QHA

Посилання на тему:

У Сімферополі відкриються курси читання Корану

У Криму визначили кращих читців Корану серед жінок

У Криму відбувся конкурс по заучуванню Корану для дітей

В Сімферополі змагалися в читанні Корану

Мусульманки Криму освоюють професію кравчинь

IX жіноча конференція в Криму

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.