Україна і Пакистан підписали договір про наукову співпрацю

1
«В ісламі все простіше. Є Всевишній і є ви, вибір за вами: ви йому поклоняєтеся чи ні. Є рай і пекло. У Всевишнього лише два народи - народ раю і народ пекла, а росіян, українців, татар у нього немає. Це мені заімпонувало».
Україна і Пакистан підписали договір про наукову співпрацю
1
28.01.2010
Оцініть статтю: 
(194 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

27 січня в Ісламабаді у приміщенні Посольства України відбулась церемонія підписання Угоди про наукове співробітництво між Українським інститутом зоології ім. І.І. Шмальгаузена та Українським ентомологічним товариством з Пешаварським сільськогосподарським університетом.

Як повідомляє прес-служба МЗС, під час переговорів Посла України у Пакистані Ігоря Паська з керівником зазначеного пакистанського університету професором Саїдом Халілі підкреслювалась необхідність розширення сфер співпраці між Україною та Пакистаном в агропромисловому виробництві, розвитку спільних проектів щодо селекції рослин, використання сучасних методів підвищення врожаїв, виробництва сільгосппродукції, тощо.

В перспективних планах співробітництва між українськими та пакистанськими партнерами – обмін науковими розробками, налагодження практики обміну студентами та викладачами, а також створення умов для підвищення кваліфікації фахівців у сфері сільського господарства.

Нагадаємо, що у жовтні минулого року Україна і Пакистан підписали Угоду про торгово-економічне співробітництво між урядами двох країн.

За матеріалами офіційного сайту МЗС

Посилання на тему:

У наших країн великий потенціал для співпраці, - Посол Ісламської Республіки Пакистан в Україні

У Харківській ОДА обговорять продовження співпраці з Пакистаном

Україна і Пакистан зацікавлені у розвитку двосторонньої торгівлі

Пакистан: нові можливості

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.