Компанія Reuters запустила систему управління для ісламських банків

1
Нова програма повністю забезпечує управління активами ісламських банків, а також структурних підрозділів традиційних банків, що надають ісламські фінансові послуги
21.01.2010
Оцініть статтю: 
(191 оцінка)
Теги: 
oksana
Зображення користувача oksana.

У вівторок міжнародна фінансово-інформаційна компанія Thomson Reuters запустила систему управління ризиками, призначену для ісламських банків.

«Kondor+ для ісламського банкінгу є сучасним програмним забезпеченням, яке може налаштовуватися відповідно до бажання замовника для того, щоб відповідати процедурам і нормам кожного регіону», - сказав Ендрю Вайт, голова підрозділу з управління ризиками компанії Thomson Reuters.

Нова програма повністю забезпечує управління активами ісламських банків, а також структурних підрозділів традиційних банків, що надають ісламські фінансові послуги, повідомляє «Іслам для всіх» з посиланням на «ІсламОнлайн».

Керівництво Thomson Reuters говорить, що дана система є однією з низки спеціальних інструментів, розроблених компанією для фінансових установ, які піклуються про якість послуг для своїх клієнтів.

Місяць назад компанія оголосила, що на початку 2010 року планує відкрити інформаційний портал, який висвітлюватиме новини ісламської фінансової галузі.

Керівники Thomson Reuters впевнені, що, ідучи в ногу з часом, повинні були відгукнутися на вимоги ринку ісламських фінансів, який є одним з найбільш активно зростаючих секторів світової фінансової індустрії.

«Галузь ісламських фінансів продовжує зростати, що позначається як на її розмірах, так і на різноманітті фінансових інструментів», - відзначають вони.

Галузь ісламського банкінгу, що виникла майже тридцять років тому, досягла значних успіхів і зацікавила інвесторів і банкірів з усього світу.

Зараз у всьому світі налічується близько 300 ісламських банків і фінансових установ, активи яких, за прогнозами експертів, до 2013 року сягнуть 1 трильйона доларів.

«У зв'язку зі зростанням галузі, вузькоспеціалізовані або додаткові системи перестають задовольняти вимогам функціональності, що стали сьогодні актуальними для її фінансових установ», - говорить Ендрю Вайт. Тоді як «система Kondor+ для ісламського банкінгу відповідає потребам ринку», - заявив він.

За матеріалами «Іслам для всіх»

Посилання на тему:

В Німеччині з'явиться мережа ісламських банків

Іслам заохочує участь жінок у сфері ісламського фінансування

Ісламські фінанси до цих пір продовжували копіювати традиційні, - експерти

Казахстан вперше випустить ісламські облігації

Париж перепише закони заради можливостей ісламського банкінгу

Доу-Джонс запускає ісламські індекси для Великого Китаю

В Україні незабаром з’являться ісламські банки

Глобальний стандарт ісламських деривативів буде створений до грудня

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.