При вибухах у метро загинули й постраждали громадяни мусульманських країн

При вибухах у метро загинули й постраждали громадяни мусульманських країн
30.03.2010
Оцініть статтю: 
(225 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

При вибухах у московському метро постраждали й загинули іноземці, у тому числі громадяни двох мусульманських країн – Малайзії й Таджикистану. Про це «ІсламНьюз» повідомили в департаменті інформації і преси МЗС Росії.

«Малайзійські студенти Елайн Чев (жін.) і Ер Чі Кент (чол.) знаходяться у Міській клінічній лікарні імені С.П.Боткіна, а Сім Їх Ксінг (чол.) - у клініці Московської медичної академії імені І.М.Сєченова. За наявною інформацією, вони одержали незначні травми й планується, що їх випишуть 30 березня. Громадянка Філіппін Понтінг Капелан, що отримала медичну допомогу в Міській клінічній лікарні № 36, уже виписана», - мовиться в офіційному повідомленні МЗС РФ.

Абдурахмонов Умед Хусейнович, 1986 р.н., громадянин Таджикистану, загинув, повідомляють у зовнішньополітичному відомстві Росії.

Як повідомлялося раніше, Президент України Віктор Янукович, прем'єр-міністр Микола Азаров та інші високопоставлені особи висловили свої співчуття рідним і близьким жертв теракту й побажали якнайшвидшого одужання потерпілим.

Мусульмани Росії, України й інших країн виступили з рішучим засудженням терористичних актів і закликали не зв'язувати злочини терористів з Ісламом.

У той же час на тлі терактів у Москві різко зріс рівень ісламофобії. У московській підземці вчора сталося відразу кілька нападів на жінок у хіджабах і чоловіків з кавказькою зовнішністю.

За матеріалами «ІсламНьюз»

Посилання на тему:

Новини

Українські мусульмани рішуче засуджують теракт у московському метро

Президент України висловив співчуття у зв'язку із загибеллю людей через теракти у Москві

Мусульмани просять не називати терористів шахідами і не зв'язувати теракти в Москві з ісламом

Огляд преси

Заява українських мусульман у ЗМІ: Теракт у Москві здійснили нелюди, у яких немає ні національності, ні релігії

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.