Українська мусульманська асоціація стала лауреатом міжнародної премії

1
Організатор проекту - Міжнародний Міжакадемічний Союз - здійснює визнання особливих заслуг і видатних вкладів у науку, культуру і мистецтво АР Криму та України.
25.02.2010
Оцініть статтю: 
(364 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

Українська асоціація «Альраїд» стала лауреатом у номінації «Громадська діяльність» міжнародного проекту «Надбання» за значний внесок у зміцнення миру і злагоди в Україні, поширення загальнолюдських цінностей добра і милосердя, гуманізму, толерантності та справедливості, пропаганду здорового способу життя та виховання повноцінної особистості.

Урочиста церемонія нагородження відбулася 20 лютого цього року в знаменитому Лівадійському палаці, де свого часу зустрічалися глави держав Ялтинської конференції. Організатор проекту - Міжнародний Міжакадемічний Союз - здійснює визнання особливих заслуг і видатних вкладів у науку, культуру і мистецтво АР Криму та України.

Всеукраїнська асоціація громадських організацій (ВАОО) «Альраїд» (араб. «передовий») заснована в 1997 р. і на даному етапі об'єднує 20 мусульманських громадських організацій з різних міст країни. За плечима Асоціації більш ніж десятирічний досвід роботи, основна діяльність полягає насамперед у донесенні до українського суспільства достовірної інформації про Іслам, здійснення міжкультурного, міжрелігійного діалогу та підвищення духовності мусульман України.

Займаючись культурно-просвітницькою і благодійною діяльністю, ВАОО «Альраїд» докладає максимум зусиль для зміцнення міжрелігійного, міжконфесійного і етнонаціонального миру і злагоди в Україні, розвитку взаємовигідного і різнобічного співробітництва між Україною та ісламським Сходом, зміцнення української державності, підвищення соціального добробуту жителів України.

Це вже не перша гідна оцінка діяльності Асоціації. Голова Кримського відділення ВАОО «Альраїд» Мухаммед Таха, якому вручили орден за заслуги і сертифікат, що підтверджує статус лауреата, відзначив щирість і цілеспрямованість як найважливіші складові успіху в громадській роботі Асоціації.

За матеріалами «Іслам для всіх»

Посилання на тему:

В Криму пройшла прес-конференція, присвячена правильному розумінню джихаду

Спортивні заходи українських мусульман сприяють зміцненню братніх відносин

Асоціація «Альраід» й Ісламський банк розвитку реалізують проект з відновлення кримсько-татарських шкіл

Полтавські мусульмани взяли участь в акції з пропаганди здорового способу життя

Діяльність закордонних організацій не веде до захоплення ісламу в Криму

У Криму пройшла III наукова конференція, присв'ячена міжетнічним і міжконфесіональним відносинам

Відомий ісламський вчений відвідав Україну

У Сімферополі відбувся Всеукраїнський конкурс читців Корану

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.