На тлі антиізраїльських мітингів по всьому світу, у Києві з розмахом проведуть Дні «Ізраїлю» в Україні

1
Мітинг на підтримку «Ізраїлю» і його «справедливої антитерористичної операції» на Близькому Сході. Київ, 2006
02.06.2010
Оцініть статтю: 
(455 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

В той час, як по всьому світу проходять антиізраїльські мітинги у зв'язку зі збройним нападом сіоністського спецназу на «Флотилію свободи», в українській столиці проізраїльські сили мають намір провести Дні «Ізраїлю» на Україні.

6-8 червня на території культурно-мистецького та музейного комплексу «Мистецький арсенал» пройдуть Дні «Ізраїлю» в Україні - унікальна за розмахом та кількістю акцій подія міждержавного масштабу. Ініціатором проведення Днів, орієнтованих на найширші кола української громадськості, є культурний центр при посольстві держави «Ізраїль» в Україні.

Як повідомили «Новому Регіону» у прес-службі культурного центру, в рамках Днів «Ізраїлю» всім киянам представлять «Ізраїль», як країну з древньою історією та сучасними досягненнями - в області хай-тека, медицини, сільського господарства, країну письменників і вчених світового рівня, країну самобутньої культури, що з'єднала Схід і Захід, а також країну оригінальних кулінарних традицій.

На території «Мистецького арсеналу» буде розгорнута величезна інсталяція у вигляді вулиці ізраїльського міста з розгалуженою інфраструктурою, причому вся вона активно функціонуватиме.

Підготовка Днів здійснюється Ізраїльським культурним центром у тісній співпраці з місцевими єврейськими організаціями, перш за все, Сохнутом і Київською міською єврейською громадою. На відкритті очікуються високі гості з обох країн.

Бенкет під час чуми

Настільки феєричні заходи в українській столиці пройдуть після нещодавніх насильницьких дій «Ізраїлю» щодо гуманітарної місії «Флотилія свободи», яка намагалася прорвати блокаду Сектора Газа і доставити його жителям продовольство, медикаменти та будівельні матеріали.

Цікаво, а чи передбачається програмою піар-заходів «Ізраїлю» опис іншої сторони ізраїльської політики, основаної на агресивних сіоністських переконаннях? Політики унікального «добросусідства» і особливих ізраїльських поглядів на міжнародні угоди й закони?

Хочеться сподіватися, що на тлі урочистостей і піар-акцій «Ізраїлю», знайдуться голоси, які озвучать, що насправді являє собою це утворення.

За матеріалами «Новий регіон»

Посилання на тему:

Українські олігархи відновили синагогу «Хурва» у Єрусалимі

Україна й «Ізраїль» погодили текст угоди про безвізовий режим

«Ізраїль» депортує українку, дружину борця за незалежність Палестини

В Україні лобіюватимуть агресивну політику “Ізраїлю”

«Ізраїль» не визнає свою відповідальність за загибель українки і відмовляється виплачувати компенсацію її родичам

25 тисяч українських дітей - жертви ізраїльського «полювання за органами»

Через постійні бойові дії немає можливості почати пошуки тіл українки і її дитини

Київ вимагає розслідування від уряду «Ізраїлю»

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.