В Криму пройде жіноча конференція, присвячена місцю хіджаба у демократичному суспільстві

В Криму пройде жіноча конференція, присвячена місцю хіджаба у демократичному суспільстві
26.07.2010
Оцініть статтю: 
(370 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

17 липня в Сімферополі пройде жіноча ісламська конференція на тему «Актуальні питання мусульманки у сучасному демократичному суспільстві». Основним питанням, яке обговорять на заході, стане носіння традиційного одягу мусульманської жінки – хіджаба.

Про це інформаційному агентству QHA повідомив голова мусульманської автономної релігійної громади «Давет» - організатора заходу - Руслан Рамазанов.

За його інформацією, на конференції прозвучать доповіді на тему «Хіджаб — обов'язок жінки перед Аллахом Всевишнім», «Роль ЗМІ у формуванні негативного образу Ісламу і мусульманки», «Позиції мусульманок у загальносвітовій урядовій боротьбі проти хіджаба», а також «Справа про хіджаб» у площині суперечливих демократичних законів України».

Такий інтерес викликаний, поза всяким сумнівом, питаннями і суперечками стосовно хіджаба, що виникли останнім часом у правовому й інформаційному полі України і Криму.

Конференція відбудеться у приміщенні Кримського академічного українського музичного театру, розташованого за адресою: м. Сімферополь, пр. Кірова, 17.

Реєстрація учасників - з 9.30. до 9.45. Відкриття і початок роботи конференції о 10.00.

За матеріалами QHA

Посилання на тему:

У Сімферополі громада «Давет» провела жіночу ісламську конференцію

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.