Чим зайнятися нашим дітям на літніх канікулах, підкажуть в Ісламському культурному центрі

Чим зайнятися нашим дітям на літніх канікулах, підкажуть в Ісламському культурному центрі
07.06.2011
Оцініть статтю: 
(409 оцінки)
nourdeen
Зображення користувача nourdeen.

У період з 5 по 19 червня 2011 року в Ісламському культурному центрі міста Києва функціонуватиме літній клуб для дітей. Метою його роботи є забезпечення продуктивного і цікавого дозвілля школярам, які вийшли на літні канікули, а також розвиток їх творчих і комунікативних навиків.

У програмі клубу, окрім отримання знань з Ісламу (вивчення Корану, стовпів віри, життя пророків (мир їм) і сподвижників останнього посланника Мухаммада (мир йому)), передбачено також час для ігор, а також цікаві конкурси, екскурсії і гуртки за інтересами (малювання, ліплення із пластиліну і глини, випалювання по дереву, бісероплетіння, спортивні заходи). Участь у гуртках визначається віком і вподобаннями дитини.

Клуб працює щодня (окрім п'ятниці і суботи) з 13:00 до 17:30.

Під час занять, молитов або ігор хлопчики знаходяться окремо від дівчаток. Таким чином, вже з малих років закладається правильне розуміння етики поведінки із протилежною статтю.

Всеукраїнська асоціація громадських організацій “Альраїд” щорічно відкриває літні дитячі школи при ісламських культурних центрах у містах України.

Діти, які відвідували заняття літнього клубу в минулі роки, своїм проведенням часу в період його роботи залишилися дуже задоволені і з нетерпінням чекали відкриття клубу цього року.

За матеріалами arraid.org

Посилання на тему:

Новини

В Криму пройшов літній мусульманський табір для дітей-сиріт

Статті

Педагогічний потенціал ісламу

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.