Наука доводить важливість хіджаба для здоров'я чоловіків

1
«У сучасному світі 70 відсотків випадків імпотенції є природною захисною реакцією організму на стрес від постійного нереалізованого збудження. Тільки надто тривалою реакцією» - пояснив науковий співробітник Російського інституту культурології РАН академік Леонід Китаїв-Смик.
19.02.2010
Оцініть статтю: 
(312 оцінки)
nourdeen
Зображення користувача nourdeen.

Приписи зовнішнього і внутрішнього хіджаба в Ісламі отримали наукове підтвердження. Російський фізіолог доводить, що в більшості чоловічих хвороб винні жінки, які вибирають дуже легковажний стиль в одязі і поведінці.

Приписи зовнішнього і внутрішнього хіджаба в Ісламі отримали наукове підтвердження. Російський фізіолог доводить, що в більшості чоловічих хвороб винні жінки, які вибирають дуже легковажний стиль в одязі і поведінці. Через це, на думку вченого, західна цивілізація поступово перетворюється на суспільство сексуально невдоволених, а як наслідок - неуспішних і фізично нездорових чоловіків.

Американці оприлюднили результати дослідження, що проводилося протягом 30 років.

Виявилося, що у 80 відсотків людей, старших 60 років, які померли з різних причин, крім інших хвороб, був ще й рак передміхурової залози. А кожен третій американець і європеєць старший 30 років зараз вже скаржиться на проблеми з потенцією або передміхуровою залозою. При цьому зовсім інша картина на мусульманському Сході. У жителів арабських країн найнижчі показники захворюваності на рак простати. Вчені думали, що це залежить від клімату або особливостей харчування, і ретельно вивчали раціон мусульман: чи немає в ньому якихось продуктів, що мають профілактичну дію. Не виявилося. Розгадка ж лежить на поверхні.

«Справа в тому, що з моменту сексуальної революції жінки розвинених держав взяли за моду ходити вулицями напівголими, а східні красуні продовжують кутатися в халат і закривати обличчя паранджею», - пояснив ситуацію старший науковий співробітник Російського інституту культурології РАН академік Леонід Китаїв-Смик. - Чоловік не може задовольняти всі бажання, які у нього виникнуть на вулиці! Усюди голі частини тіла - міні спідниці, прозорі маєчки. Сучасна мода автоматично породжує у чоловіків жадання».

«У сучасному світі 70 відсотків випадків імпотенції є природною захисною реакцією організму на стрес від постійного нереалізованого збудження. Тільки надто тривалою реакцією» - пояснив учений.

За його словами, жінки риють могилу чоловічому здоров'ю своїми голими ногами і глибокими вирізами. «Кожна красуня, йдучи на побачення в топіку, робить лише одного щасливим, а десятьох по дорозі - інвалідами», - підкреслив Китаїв-Смик. Стриптизерок же, на його думку, взагалі можна назвати «зброєю масового ураження», що вже перетворила західну цивілізацію в суспільство з фізично хворими чоловіками.

Хвала Аллаху, який захистив здоров'я і честь мусульман, наказавши їм скромність в одязі і поведінці. Чоловіки і жінки, що слухають Всевишнього, направляють свій «основний інстинкт» у творче русло, створюючи сім'ї, засновані на любові і взаємоповазі. Оберігання одне одного від вад і спокус цього світу є для них однією із форм поклоніння.

«Скажи віруючим жінкам, щоб вони опускали очі долу й оберігали свою цнотливість. Нехай не виставляють напоказ своїх прикрас, за винятком тих, які видно, і нехай вони прикривають [головними] покривалами виріз на грудях »(Коран 24: 31).

«Ваші дружини для вас шати, а ви - втіха для них» (Коран 2: 187).


За матеріалами УНІАН

Посилання на тему:

Новини

Вчені доводять існування Бога і підтверджують істинність Корану

Загальновідомий для мусульман факт викликав сенсацію у світовій науці

Статті

Християнська журналістка захоплюється цнотливістю мусульманських жінок

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.