Християнська журналістка захоплюється цнотливістю мусульманських жінок

1
Джоанна Френсіс у 2002 році в Афганістані
19.02.2010
Оцініть статтю: 
(191 оцінка)
oksana
Зображення користувача oksana.

Багато західних жінок з нетерпінням чекають того, хто врятує їх від кабали західної культури, яка принижує їх гідність і жорстоко експлуатує. Іслам є для них єдиною альтернативою в порятунку самих себе. І немає нічого дивного в тому, що багато західних жінок звернулися до цієї релігії після усвідомлення того, що ісламський уклад оберігає їх честь, підвищує гідність і поважає їх людяність.

Розповіді про приклади навернення в іслам західних жінок досить численні. У цій статті наведено уривки з листа відомої християнської письменниці Джоанни Френсіс, де вона розповідає про становище і трагічну долю жінок на Заході, а також висловлює свою вдячність мусульманській жінці. Своє свідчення вона виклала в посланні, яке направила тим, кого назвала «сестрами-мусульманками». Ця стаття була перекладена з сайту tribes.tribe.net, і опублікована декількома арабськими сайтами.

Джоанна Френсіс пише:

«Лист християнки до мусульманських жінок

Після початку сіоністської «війни з терором», мусульманський світ тепер - найбільш обговорювана тема в кожному американському домі. Я бачу різанину, смерть і руйнування, які трапилися в Лівані, але я також бачу дещо інше: я бачу вас.

Я не можу не помічати, що майже кожна жінка, яку я бачу, чекає дитину або знаходиться в оточенні дітей. Я бачу, що хоча ці жінки одягнені скромно, їх краса все-таки сяє крізь одяг. Але я помічаю не тільки зовнішню красу. Я також помічаю щось дивне в собі: відчуття заздрощів.

Я не можу не захопитися вашим достоїнством (неприступністю), красою, скромністю, і найбільше вашим виглядом, що випромінює щастя. Так, це дивно, але мені спало на думку, що навіть під постійними бомбардуваннями ви все-таки здаєтеся щасливішими, ніж ми, бо ви все ще живете природним життям жінки. Таким, яким жінки жили споконвіку, з самого початку створення світу. На Заході жінки також дотримувалися цього зразка життя до 60-х, коли ми також бомбардувалися ворогом. Тільки на нас обвалилися не справжні боєприпаси, а підступний обман і моральний розлад.

Спокуса

Вони обстріляли нас, американок, не з реактивних літаків або танків, а з Голлівуду. Вони побажали б обстріляти вас такими ж «боєприпасами», після того, як завершать бомбування інфраструктур ваших країн. Я не хочу, щоб це трапилося з вами. Ви будете відчувати приниження так само, як і ми. Ви можете уникнути цього, якщо прислухаєтеся до тих з нас, хто вже зазнав серйозних втрат від їх згубного впливу.

Тому що все виробництво Голлівуду, яке ви бачите, є суцільною брехнею, спотворенням дійсності, шаманством. Вони виставляють випадковий секс нешкідливою розвагою, тому що прагнуть зруйнувати моральні підвалини суспільств, куди потім транслюють свої отруйні програми.

Вони спробують спокусити вас своїми збудливими фільмами і кліпами, помилково описуючи нас, американок, щасливими та задоволеними, такими, що пишаються своїм одягом як у повій і задоволеними тим, що у нас немає сімей. Більшість з нас нещасливі, повірте мені.

Мільйони з нас проходять лікування антидепресантами, ненавидять свою роботу, і плачуть вночі через чоловіків, які сказали, що люблять нас, потім жадібно використали нас і покинули. Вони хотіли би зруйнувати ваші родини і переконати вас мати менше дітей. Вони роблять це, представляючи шлюб формою рабства, материнство прокляттям, а скромних і чистих старомодними. Вони хочуть, щоб ви принизили себе і втратили вашу віру. Вони схожі на сатану, що спокусив Єву яблуком. Не піддавайтеся обману.

Почуття власної гідності

Я вважаю, що ви як дорогоцінні камені, як чисте золото ... Деякі з нас були обмануті і засумнівалися щодо цінності вашої чистоти ... Цнотливість жінки є безцінною, але вони переконують нас, що вона дешева. Але повірте мені, ніщо не може замінити собою можливість дивитися в дзеркало і бачити чистоту, невинність і почуття власної гідності, які дивляться на вас у відображенні.

Мода західного пошиття призначена для того, щоб переконати вас, що найцінніше що у вас є - це сексуальність. Але, як не дивно, ваші красиві сукні та завіси більш сексуальні, ніж будь-яка західна мода, тому що вони огортають вас ореолом таємниці і показують усвідомлення вами власної гідності і віру. Сексуальність жінки потрібно охороняти від недостойних очей, оскільки вона повинна бути подарунком людині, яка так любить і поважає вас, що одружується з вами. І так як ваші чоловіки - все ще мужні воїни, вони заслуговують ні на більше, ні на менше, як на вас, найкращих. Наші чоловіки більше не хочуть чистоти. Вони не визнають в перлах великої цінності, вибираючи замість нього розкішний на вигляд, але фальшивий діамант. Вибирають тільки для того, щоб також кинути його!

Найцінніше у вас - внутрішня краса, ваша невинність, і все, що робить вас тими, хто ви є. Тим не менше, я помітила, що деякі мусульманські жінки переступають межі і намагаються всіляко наслідувати західних, навіть ті, хто одягають хіджаб (коли не покривають хусткою частину волосся). Навіщо наслідувати тих жінок, які шкодують про свою втрачену гідність, або тих, які скоро втратять її? І немає жодної компенсації цієї втрати. Ви - бездоганні алмази, не дозволяйте їм обманювати вас і перетворити вас на нічого не варті камені. Все, що ви бачите в західних модних журналах і телеканалах, є брехнею. Це мережі диявола. Це золото дурнів.

Серце жінки

Відкрию невеликий секрет, про всяк випадок, якщо ви цікавитесь: дошлюбний секс не такий вже й чудовий. Ми довірили свої тіла чоловікам, у яких ми були закохані, вважаючи, що це змусить їх любити і одружитися з нами, так само як ми, дорослішаючи, бачили це по телевізору. Але без тилу шлюбу та впевненості, що він завжди буде з нами, це навіть неприємно! Це - іронія. Це була тільки розтрата почуттів. Це залишає нас у сльозах.

Говорячи, як жінка жінці, я вважаю, що ви розумієте мене. Оскільки тільки жінка може дійсно зрозуміти те, що знаходиться в серці іншої жінки. Ми дійсно всі однакові. Наші раси, релігії чи національності не мають значення. Серце жінки - однакове всюди. Ми любимо. Це - те, що ми робимо найкращим чином. Ми плекаємо наші родини, створюємо комфорт і надаємо силу чоловікам, яких ми любимо. Але ми, американські жінки, були обмануті, вірячи, що ми станемо щасливими, маючи кар'єру, власний будинок, в якому можна жити одній, і свободу давати свою любов тому, кого ми вибрали.

Це не свобода. І це не любов. Тільки в тилу шлюбу тіло і серце жінки можуть безтурботно любити. Не погоджуйтеся ні на що менше. Це не варто того. Ви не будете навіть любити цього, і ви будете навіть менше любити себе згодом. Тоді, коли він залишить вас.

Самообман

Гріх ніколи не окупається. Він завжди зраджує вас. Навіть, при тому, що я намагалася повернути свою честь, немає ціни тому, що спочатку я була зганьблена. Нам, західним жінкам, "промили мізки", що нібито ви, мусульманські жінки, пригнічені. Але насправді, ми - ті жінки, кого пригнічують: рабині моди, що принижує нас, одержимі своєю вагою, просимо любові у чоловіків, які не хочуть бути дорослими. В глибині душі ми знаємо, що були обмануті.

Ми таємно захоплюємося і заздримо вам, хоча деякі з нас не визнають цього. Будь ласка, не дивіться зверхньо на нас і не думайте, що нам подобається такий стан справ. Це не наша помилка. У більшості з нас не було батьків, щоб захистити нас, коли ми були молоді, тому що наші сім'ї були зруйновані. Ви знаєте, хто стоїть за цією змовою.

Не будьте одурені, мої сестри. Не дозвольте їм зробити це і з вами. Залишайтеся невинними і чистими. Ми, християнські жінки, повинні бачити, яким дійсно повинно бути життя жінки. Ми потребуємо вас, щоб ви були прикладом для нас, тому що ми заблукали. Тримайтеся вашої чистоти.

Пам'ятайте: неможливо втиснути зубну пасту назад в тюбик. Тож охороняйте вашу честь ретельно! І я сподіваюся, що ви приймете цю пораду, яку я хотіла сказати вам, у дусі дружби, пошани і захоплення.

Від вашої сестри-християнки з любов'ю.

Джоанна ФРЕНСІС - журналіст (США)»

За матеріалами «ІсламНьюз»


Посилання на тему:

Ісламська хустка перетворилася на символ боротьби

Кого насправді лякає ісламська присутність в Європі?

Жінки в історії ісламу

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.