У Лондоні нагородили видатних мусульманських діячів

1
Міністр внутрішніх справ Великобританії заявив, що «The Muslim News Awards» - прекрасна можливість відзначити «фантастичний внесок» британських мусульман в життя країни.
18.03.2010
Оцініть статтю: 
(242 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

У Лондоні відбулася десята щорічна церемонія нагородження видатних мусульманських діячів «The Muslim News Awards for Excellence». Спеціальний приз суддівських симпатій був вручений д-ру Гіллу Хіксу, засновнику організації «Making a Difference for Peace», створеної ним після того, як він втратив обидві ноги в результаті терактів у Лондоні.

Почесний гість заходу, міністр внутрішніх справ Алан Джонсон заявив, що «The Muslim News Awards» - прекрасна можливість відзначити «фантастичний внесок» британських мусульман в життя країни, приводить його слова «IINA». Також на церемонії були присутні громадські та релігійні лідери, політики, бізнесмени, митці і спортсмени.

Прем'єр-міністр Великобританії Гордон Браун зазначив, що церемонія «The Muslim News Awards» зарекомендувала себе як найважливіший захід, присвячений досягненням мусульман і немусульман в процесі роботи заради загального блага.

Опозиційний лідер консерваторів Девід Кемерон також високо оцінив репутацію, що склалася у цього заходу. А лідер ліберал-демократів Нік Клегг сказав: «Ці престижні нагороди - можливість відзначити перевагу окремих номінантів у своїх галузях, але це також шанс для всього британського суспільства оцінити величезний соціальний, культурний і економічний внесок мусульманського співтовариства у Великобританії».

За матеріалами «Іслам.ру»

Посилання на тему:

Президент Ірландії відзначила високу роль мусульман у країні

Британська поліція подякувала мусульманам за уроки ісламу

Британські мусульмани більшою мірою довіряють державним інститутам, поліції та судам, ніж середньостатистичний британець

Британія вшановує видатних мусульман

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.