Католицька черниця знайшла в ісламі єдинобожжя і чистоту віри

1
«В Ісламі я знайшла заспокоєння мого розуму і сенс життя», - каже Мерседіта де Віра.
06.01.2012
Оцініть статтю: 
(339 оцінки)
nourdeen
Зображення користувача nourdeen.

Колишня католицька черниця Мерседіта де Віра прожила в монастирі 10 років, але істинний сенс свого життя вона дізналася саме з Корану і вирішила дотримуватися шляху підкорення Богу.

«В Ісламі я знайшла заспокоєння мого розуму і сенс життя, - каже вона. - Це не лише мій вибір, це - милість Аллаха, що Він повів мене вірним шляхом. Якщо Бог обрав для людей цей шлях, я буду дотримуватися його, адже іслам це підкорення Богу».

Мерсідіта прийняла постриг в 1978 році, навчалася в Італії та Іспанії і об'їхала безліч країн з місіонерською діяльністю. У 1985 році вона поїхала закликати до християнства мусульманських повстанців Мінданао.

«Опинившись серед мусульман, яких вже тоді називали терористами, я побачила що вони ніякі не терористи, а нормальні люди. Я побачила іслам і зрозуміла що це релігія миру і милосердя », - розповідає колишня черниця.

Під час перебування в Джоло Мерсідіта стала вивчати Коран, щоб познайомитися з релігією місцевих жителів, і на подив для себе знайшла в цій Книзі істинний сенс свого життя.

«Моє повернення в іслам стало найпрекраснішою подією мого життя, - переконана Мерседіта, - Я була християнською і прийняла іслам в 40 років. В ісламі я знайшла єдинобожжя і чистоту віри».

У 1988 році Мерседіта вирішила покинути монастир. Вона запитала дозвіл у настоятельки і розповіла про причину свого бажання піти.

Але рішення черниці стати мусульманкою сприйняли в багнети. У жінки відібрали документи і відправили до психіатричної лікарні. Колишні «сестри» сприйняли її божевільною, вони не могли повірити, що черниця може прийняти іслам.

Мерсед вдалося втекти, вона відновила документи і поїхала в Джоло до своїх друзів-мусульман.

Ставши мусульманкою Мерседіта вивчила арабську мову і зараз викладає її в середній школі. Вона працює безкоштовно, тому що вважає, що ісламські знання повинні бути доступні для всіх.

За матеріалами «Іслам для всіх»

Посилання на тему:

Католицький священик знайшов в ісламі те, що зробило його насправді щасливим

Де політкоректне християнство стирає грань між добром і злом, Іслам стоїть на варті моралі, - патріарх Кирил

Митрополит Іларіон радить повчитися ставленню до сімейних цінностей у мусульман

Український священник: Саме іслам допоможе зрозуміти, що втратило християнство

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.