Серед учасників конференції з м’ясопереробки WurstTech − представники Центру сертифікації халяль «Альраід»

На WurstTech присутніх ознайомили з процедурою отримання сертифіката Халяль
На WurstTech присутніх ознайомили з процедурою отримання сертифіката Халяль
Серед учасників конференції з м’ясопереробки WurstTech − представники Центру сертифікації халяль «Альраід»
Керівник Центру сертифікації халяль «Альраід» доктор Ваіль Аламі
21.03.2016
Оцініть статтю: 
(719 оцінки)
Власкор
Зображення користувача Власкор.

17−18 березня в готелі «Пуща» (Пуща-Водиця) відбулася бізнес-зустріч WurstTech. Українські компанії, що працюють на ринку м’яса і м’ясопереробки, ділилися актуальною інформацією, виступали з аналітичними доповідями про український ринок м’яса і м’ясопереробки, оцінку перспективних напрямів ринку, про експортні можливості щодо м’яса і м’ясних продуктів, слухали виступи експертів про рішення в сфері ресурсо- та енергозбереження. Партнери та конкуренти, постачальники і реалізатори мали можливість поспілкуватися між собою, що надавало нові можливості і контакти у сфері дистрибуції як всередині країни, так і в експорті.

З огляду на той факт, що багато українських виробників сьогодні зацікавлені в постачанні своєї продукції в країни Близького Сходу і Центральної Азії, важливо, що серед учасників конференції були і представники Центру сертифікації халяль «Альраід». Його керівник доктор Ваіль Аламі ознайомив присутніх з вимогами до м’ясної продукції в цьому регіоні, а також з процедурою сертифікації та необхідними для цього умовами.

Останнім часом все більше споживачів надає перевагу халяльній продукції, адже сертифікат відповідає досить жорстким і суворим вимогам до якості і сировини, процесу обробки і переробки, дає гарантію безпеки продукту для людини. Нагадаємо, що вже багато українських підприємств, які прагнуть успішно працювати як на внутрішньому ринку, так і на ринках країн СНД і Близького Сходу, отримали сертифікат Халяль від Центру дослідження і сертифікації халяль «Альраід».

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.