2009 оголошений роком європейської мусульманської сім’ї

10.02.2009
Оцініть статтю: 
(29 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

«Euromuslims» («євромусульмани») - велике об'єднання ісламських організацій ЄС і країн за його межами, оголосило 2009 - Роком мусульманської сім’ї Європи. Організації, що входять в асоціацію, переконані, що здорова родина – запорука суспільної стабільності. На їхню думку, сімейні цінності повинні бути головним пріоритетом мусульманських меншин у Європі.

З цього приводу «євромусульмани» запустили програму під назвою «2009 - Рік мусульманської родини у Європі». Про це повідомляє Іслам.ру з посиланням на «IslamOnline».

Кампанія була підтримана Федерацією ісламських організацій Європи у партнерстві з рядом структур по всьому Євросоюзу. Багато бізнес-структур і установ з країн ісламського світу, що представляють різноманітні області, внесли великий вклад у кампанію, у тому числі, кувейтське Міністерство вакфів і у справах Ісламу, Ліга ісламського світу, телеканали «Аль-Хівар» і «Ана», Міжнародний форум мусульманок, сайти «IslamOnline», «IslamToday», та інші.

Метою кампанії є підтримка мусульманських сімей Європи і пропаганда здорових сімейних цінностей. Акція відкрита для вступу всіх організацій і приватних осіб, для яких стабільність ісламських родин є стратегічною метою.

У рамках оголошеного Року коаліція євромусульман збирається підвищувати знання мусульман про сімейні питання, планує випуск керівництва для ісламських родин, яке вміщуватиме дослідження фахівців та їхні рекомендації з усіх питань родини та шлюбу з погляду науки і Шаріату. Також коаліція має намір створити спеціалізовану установу з проблем мусульманських сімей, яка продовжить цю благу справу після закінчення акції.

За матеріалами Ислам.ру

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.