Індичку ТМ «Сяйвір» сертифіковано за стандартами «халяль»

©️Центр сертифікації Альраід
©️Центр сертифікації Альраід
©️Українська Асоціація Халяль Індустрії «УКРХАЛЯЛЬ»: Ще один український товаровиробник — ОВ «УПГ-ІНВЕСТ» ТМ «Сяйвір» — отримав сертифікат халяль
©️Українська Асоціація Халяль Індустрії «УКРХАЛЯЛЬ»: Ще один український товаровиробник — ОВ «УПГ-ІНВЕСТ» ТМ «Сяйвір» — отримав сертифікат халяль
©️Центр сертифікації Альраід
©️Українська Асоціація Халяль Індустрії «УКРХАЛЯЛЬ»: Ще один український товаровиробник — ОВ «УПГ-ІНВЕСТ» ТМ «Сяйвір» — отримав сертифікат халяль
15.09.2020
Оцініть статтю: 
(11 оцінки)
editor
Зображення користувача editor.

Ще один український товаровиробник — ОВ «УПГ- ІНВЕСТ» ТМ «Сяйвір» — отримав сертифікат, що підтверджує відповідність вироблених ним продуктів харчування вимогам «халяль».

Про це на своїй офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук повідомляє Українська Асоціація Халяль Індустрії «УКРХАЛЯЛЬ».

Як зазначається у повідомленні, Центр Досліджень та Сертифікації Халяль «Альраід» сертифікував таку продукцію ТОВ «УПГ- ІНВЕСТ» ТМ «Сяйвір»: свіже м’ясо, частини тушки і субпродукти з неї.

Сертифікація «Халяль» підтверджує, що протягом всього технологічного процесу, ТОВ «УПГ-ІНВЕСТ» (адреса виробництва: с. Мамаївці, Чернівецька обл., вул. І. Богуна, 14б) дотримується найвищих стандартів санітарних норм, контролю якості, а також відповідає вимогам Халяль».

Продукція ТОВ «УПГ — ІНВЕСТ» — це індичка українського виробництва, що вигодовується в екологічно чистих районах Прикарпаття і доставляється у точки продажу відповідно до міжнародних стандартів якості і безпеки.

Тепер, згідно з сертифікацією «Халяль», мусульмани України можуть споживати свіже м’ясо торгової марки «Сяйвір», і бути впевненими, що цей продукт відповідає вимогам ісламу, не містить шкідливих домішок, антибіотиків, гормонів росту і є безпечним і якісним продуктом.

Зауважимо, що сертифікат «Халяль» — це єдиний документ, що дає можливість експортувати продукти харчування до країн арабо-мусульманського світу.

Як нагадують в Українській Асоціації Халяль Індустрії «УКРХАЛЯЛЬ», багато людей у ​​всьому світі віддають перевагу здоровому харчуванню і відповідально ставляться до вибору продуктів, щоб убезпечити себе і своїх дітей від негативних наслідків споживання низькоякісних продуктів, які містять ряд шкідливих хімічний інгредієнтів.

На Заході, у США й Австралії дедалі популярнішим стає поняття «organic food» (органічна, натуральна їжа). Вважається, що така їжа не шкодить здоров’ю людини і не містить нітратів, канцерогенів, ГМО, штучних барвників тощо. Саме до такої категорії можна віднести продукти, виготовлені за стандартами «Халяль».

Зазвичай люди звикли вважати, що «Халяль» — це лише релігійна концепція. Але слово «Халяль» — це багатогранне поняття, яке використовують для позначення назви міжнародної системи контролю якості, яка вважається найкращою з певного погляду. Тому позначка «Халяль» на товарі означає, що цей продукт не містить заборонених для мусульман і шкідливих для здоров’я людини інгредієнтів.

Але, на жаль, деякі виробники маркують знаком «Халяль» і ті продукти, які містять заборонені ісламом речовини.

Саме тому Українська Асоціація Халяль Індустрії «УКРХАЛЯЛЬ» вирішила скласти список тих виробників, які дійсно є сертифікованими за стандартами «Халяль», посилаючись на Сертифікаційні Центри Халяль України.

Більш детальну інформацію і список продукції, яка сертифікована за стандартами «Халяль», можна перевірити на офіційних веб-сайтах центрів сертифікації Халяль:

Центр сертифікації Альраід

Центр сертифікації Халяль. 

Центр сертифікації Халяль Глобал Юкрейн. 

 

 

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.