Яловича тушкованка «халяль» від ПАТ «Козятинський м’ясокомбінат»: за наявності попиту об’єм виробництва буде збільшено

Яловича тушкованка «халяль» від ПАТ «Козятинський м’ясокомбінат»: за наявності попиту об’єм виробництва буде збільшено
Яловича тушкованка «халяль» від ПАТ «Козятинський м’ясокомбінат»: за наявності попиту об’єм виробництва буде збільшено

10 червня 2013 р. ПАТ «Козятинський м’ясокомбінат» випустило першу партію яловичої тушкованки (1000 банок) для вивчення кон’юнктури ринку. На дайний час її реалізують у магазинах «халяль», що поблизу Ісламського культурного центру м. Києва. Однак, якщо товар користуватиметься попитом — об’єм виробництва буде збільшено.

1 серпня виробник планує розпочати пробні поставки продукту в торгівельні точки «халяль» при Ісламських культурних центрах «Альраід» в інших містах, однак по мірі розвитку дилерської мережі тушковану яловичину у перспективі можна буде придбати по всій Україні.


Появу продукту у вашому місті можна прискорити
Ви можете прискорити появу тушкованки «халяль» у вашому населеному пункті, якщо ви маєте бажання узятися за її реалізацію. Питання постачання тушкованої яловичини під реалізацію можна обговорити за телефонами +38(050)321-09-97, +38(063)766-15-40, +38(096)429-29-29 (контактна особа Дмитро Васильович), або за електронною адресою there-you-are@mail.ru.


Натуральні інґрідієнти та перевірка якості
Випуск тушкованої яловичини у подібному форматі (об’єм банки 325 грамів) проводиться вперше: раніше випускали банки 525 грамів, але потім формат було скореговано у зв’язку з побажаннями покупців, щоб вмісту однієї банки вистачало суто на одну трапезу і не тримати відкриту тушкованку у холодильнику.


Продукт є повністю натуральним: м’ясо, цибуля, перець та лавровий лист. Кухонна сіль — єдиний консервант у складі продукту, тому тушкованка не містить шкідливих добавок, барвників та «покращувачів смаку».


М’ясо стерилізують за високої температури протягом 4 годин, після чого готовий продукт проходить двотижневу перевірку якості. З партії роблять випадкову вибірку декількох десятків банок, котрі поміщують до спеціального термостату на 2 тижні. Там створюють найбільш сприятливі умови для розмноження бактерій. Партію визнають якісною, якщо жодна банка не здулась.


за матеріалами halal.org.ua



Схожі матеріали:


Охолоджена яловичина халяль доступна в торговій мережі «АШАН»


Крупний м'ясокомбінат починає виробництво яловичини «халяль»

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.