Український культурный центр в Криму оголосив конкурс «Моя Україна»

Український культурный центр в Криму оголосив конкурс «Моя Україна»
05.08.2015
Оцініть статтю: 
(358 оцінки)
admin
Зображення користувача admin.

Український культурний Центр, що віднедавна діє в окупованому Криму, оголосив про старт нового конкурсу «Моя Україна» , підсумки якого буде підбито до Дня Незалежності нашої держави.

Основною метою конкурсу є створення умов для розвитку потенціалу та ініціативи громадян, виховання поваги до культури, історії, традицій, декоративно-ужиткового мистецтва народів України.

До участі в конкурсі запрошуються усі бажаючі, представлені на конкурс роботи оцінюватимуться за віковими категоріями їх авторів: наймолодші — з 6 до 10 років, з 10 до 13 (діти), з 13 до 17 (підлітки) та старші за 17 років — без обмеження віку.

Як повідомив на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук Леонід Кузьмін, серед номінацій конкурсу — «Моя Україна» — конкурс літературних творів (прози та віршів); конкурс малюнків «Мій Край»; в категорії «Зроби своїми руками — Майстерня українця» оцінюватимуться творчі доробки учасників, вироблені з дерева, пластиліну, каменю, бісеру, паперу і багатьох інших матеріалів.

Переможців та учасників конкурсу буде нагороджено грамотами та подарунками.

Конкурс розпочався з 2 серпня та триватиме до 21 серпня 2015 року.

Як повідомляють організатори, на конкурс приймаються авторські роботи в електронному вигляді, на адресу: leokyzmin@gmail.com, за довідками можна звернутися за телефоном +79788779480 або на facebook сторінку.

Разом з творчими роботами потрібно вказати контактні дані (прізвище, ім’я, телефон, адресу чи електронну адресу).

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.